egoblogo
“Avégből születtünk erre a világra, hogy lopjuk a napot.” (Vonnegut)

1/2sziget: mínuszegyedik nap – part two

hajajj, az a bazsalikomos-mézes-mufftáros csirke… =P~
mint a csics, értettede.
Mr Rácz ledoktorált a főszakács-szakon, az tuti. egész nap négyünk közül nem evett senki (készült a Nagy Ebédre) és úgy belaktunk, mint a duda. még meg is maradt egy adagnyi.

ebéd után Tekláéknak nagy kedve volt Promenada Mall-ba menni. Kócinak kellett rövidgatyó. talált is. meg még 3 pólót melléje. Tekla béjbi egy ruhát, Mr Rácz meg élete nagy álmát – egy pilótanapszemüveget. (később végig 5percenként kellett dícsérni, hogy milyen jóóól áll neki :)) ) én – egyetlenként – nem magamnak vásároltam, hanem Zsoltibéka unokaöcsi hétfői 9. szülinapjára egy adibas™ pólót. ragadni fognak az öcskösre a csajok, ez tutti…

shopping utáni levezetésként G. de mindenki agyilag zokni.

éppen érnénk haza a Porcușor Fast Food©®™tól (eddig jöttünk Tekláékkal taxival), amikor jön a hívás, hogy né, kéne menni úszni a weekendre, ha nekünk is OK. hátpersze. elő a fürdőrucit, slápokat, mindentamikell, s a délről megmaradt 2 Tuborgot becsavarintva a törölközőbe tettük lefele. a káemdéeszes banda unszolására megszületett A Döntés, hogy az átöltözés után jöjjükszakvissza bulikába. akkor egészen okés zene hallatszott ki. akkor.

miért sátor. (de miééért ilyen)
mínuszegyedik napi bulika. a fél sátor csíki (hátpersze, a félszigetes kemény mag :)) )  és persze az elmaradhatatlan celeb-adag is: jócskán beb*szott Szomszédnéni (cast&crew). a buli maga enyhén szólva rakás szerencsétlenség.  (jóóna, nem az én stílusom…) nnna ez volt a ‘zsále tátti, zsáále’. megérkezéskor kokodzsámbós retróparti, amikor eljöttem kőkemény kalapács tücctücc. a tömegmegoszlás grafikonja:

miert

az egész buli arra volt jó, hogy megvillatsuk magunkat s oszt készt. nekem legalábbis. Mr Rácz még maradt, amikor én (halálosan leunva) eljöttem. aztán kitudja, hogy milyen disznóságokat képes elművelni az úriember… ;))

ami légvonalban egy köpésre, az tulajdonképpen qrvamessze van. einstein bácsi ezt is megmondta a relativitással. a(z egyáltalán nem) kilométerhiányos csülkeimnek épp ez kellett…

de most végre a repülőtérnyi matracon fekszem pötyögve a háromgéplusszos netre. (az rds meghalt. megint.)

this is lájf, baby :D

Vélemény? to “1/2sziget: mínuszegyedik nap – part two”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s