egoblogo
“Avégből születtünk erre a világra, hogy lopjuk a napot.” (Vonnegut)

élet falun

tizennégy óra egyhuzamban. végre kialudtam magam. hosszú-hosszú idő óta először.

keddig csíkos (Csíkos) leszek. addig kellene Tusvintani egy-két este, SztAnnára is menni úszni, meg talán egy medvés éjszaka is kellene sátorral (a hangulat miatt) – az Égető-gyerek mind hív, hogy menjünk nnna. lenne kedvem hogynepersze. csak épp a fürdőrucimat hagytam MS-n az utolsó pillanatban….

a szépséges Smena 8M-et is odaadtam tegnap egy kozmetikai kezelésre (teljes pucolás, kóbor csavar pótlása, optika portalanítása). kíváncsi vagyok, hogy a vén kujon mennyit fog kérni a rekondicionálásért. (kérni mondjuk kérhet, sokat nem fogok adni ;)) ez a Smena is olyan mint egy Trabant – teletankolva megduplázódik az ára.) igyekeztem elbűvölően mosolyogni a pasira, hátha eszébe sem jut a költségtérítés… de így a 1/2szigeten csudaszép és porcicafolt-mentes képeket készíthetek az olajozottan működő Trabanttal 8->

most meg jobb ha készülődök. megyünk Marosfőre. azaz visszük a gyergyói-bázeli ismerősöket levegőváltozni és teletömni őket minden finomsággal, mert épp itthon vannak. nem árt tartani a jó viszonyt, főleg ha a nyár végén luxusturistáskodni akarok menni low budget-tel Svicerlandba s nagyon el kellene intézni a szállásokat :-” hmm hmm.

PS. valakinek nem kell egy vadiúj kétgigás Panasonic SD-kártya? olyan 2x3cm méretű. használva sem volt, véletlenül lett ajándékba kapva egy micro SD helyett… ojándék ojándék – továbbadnám szeretetvel, hogy ne porosodjon :)

Vélemény? to “élet falun”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s